Patronat del Misteri d'Elx

Concerts

El Misteri commemora 20 anys com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO

18 may 2021

La plaça del Congrés Eucarístic ha acollit l'acte institucional per a celebrar el vinté aniversari del Misteri d'Elx com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Amb les mesures sanitàries vigents, la reunió ha servit per a posar en valor la importància de la Festa com a senyal d'identitat del poble il·licità. 

En l'acte, que ha comptat també amb les interpretacions de motets del Misteri d'Elx per part de membres de la Capella i de l'Escolania, han intervingut l'ambaixador d'Espanya davant la UNESCO, Andrés Perelló; la consellera de Medi Ambient, Mireia Mollà; l'alcalde d'Elx, Carlos González; el rector de la basílica de Santa María, Ángel Bonavía, i el president executiu del Patronat, Francisco Borja. 

La trobada ha servit per a destacar el treball dels membres de les diferents administracions implicats en la presentació de la candidatura, especialment de Joaquín Serrano Vera, ex president executiu del Patronat, mort el mes de setembre passat, que va realitzar una contribució clau perquè la Festa aconseguira aquesta distinció.


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors