Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

La Prova de Veus marca l’inici dels actes oficials del Misteri

6 ago 2018

La tradicional Prova de Veus ha fet palès el bon estat de les veus dels escolans que participaran els pròxims dies en les representacions del Misteri. Els xiquets que representen els papers de Verge Maria, Àngel Major, Araceli, Coronació i Seguici han interpretat diversos passatges de l’obra davant la corporació municipal i el públic del saló de plens de l’Ajuntament d’Elx.

 

L’acte, celebrat el 6 d’agost, té el seu origen en la prova que celebrava el Consell per conèixer el grau de preparació musical dels xiquets. En l’actualitat, es tracta de la cita amb la que donen començament els actes oficials del Misteri en les festes d’agost.

 

Tot i que a dia de hui la Prova de Veus no representa una prova com a tal per als escolans, les diferents interpretacions han servit per demostrar el treball realitzat al llarg de l’any pels xiquets de l’Escolania i evidenciar que es troben preparats per a les representacions.

 

El pròxim dia 10 se celebra la també tradicional Prova de l’Àngel i el dia 11 s’inicien els assatjos generals als que segueix la representació de la Vespra i la Festa els dies 14 i 15 d’agost.


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors