Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

Ja a la venda les entrades del Misteri d’Elx per a les representacions extraordinàries d’octubre i novembre

11 sep 2018

Les entrades per a gaudir de les representacions extraordinàries del Misteri d’Elx ja poden adquirir-se des de ahir en la Casa de la Festa, carrer Major de la Vila 27. En aquest 2018 els assajos generals, per als quals es requereix entrada, se celebren els dies 26 i 27 d'octubre a les 22 hores. Per la seua banda, la representació de la Vespra té lloc l'1 de novembre a les 10 hores i la de la Festa es duu a terme l'1 de novembre a les 17 hores, ambdues a porta oberta. 

A més, les entrades poden adquirir-se a través de la plataforma Instant Ticket accedint a la web www.instanticket.es o en el següent enllaç directe https://entradas.instanticket.es/misteridelx/public/janto/. 

Cal recordar que el Patronat del Misteri treballa per a garantir la completa accessibilitat a l'obra. Per això, disposa de localitats habilitades per a persones que utilitzen cadires de rodes. Aquestes entrades es poden adquirir de manera física en la Casa de la Festa o a través del telèfon 96 545 61 12.  

També posa a disposició guies de la representació editades en braille per a persones cegues. El Patronat ofereix al mateix temps un servei d’audiodescripció durant les representacions per a persones cegues. Existeix un stand d'informació que ajuda als usuaris a configurar l’app del Misteri d’Elx i es presten auriculars i fins i tot receptors FM per a les persones que no compten amb un smartphone. 

Els preus de les entrades per a les representacions d'octubre de 2018 són els següents:

 

MISTERI D’ELX OCTUBRE 2018

PREUS DE LES LOCALITATS (grups a partir de 15 pax)

divendres 26 i dissabte 27 a las 22:00h

Sector

Unitat

Grup

Visibilitat

Reduïda

NAU

40€

38€

38€

BALCÓ (dempeus)

25€

20€

 

C.-BALCÓ (dempeus)

15€

13€

13€

CREUER

15€

13€

13€

COR

7€

5€

5€

 

 

 


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors