Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

Nova convocatòria del concurs d'aparadors sobre el Misteri d'Elx

2 jul 2019

El Patronat del Misteri d’Elx ha convocat la IV edició del concurs d'aparadors sobre el drama assumpcionista. L'objectiu del certamen és fomentar el coneixement de la Festa i col·laborar en el foment de l'activitat comercial del municipi.

Els aparadors han de ser una al·legoria del Misteri d’Elx i realitzar-se a partir de productes propis de l'establiment, juntament amb altres materials que s'estimen oportuns. El jurat, compost per membres del Patronat, de l'associació de Belles arts d'Elx i l'anterior guanyador del concurs, valoraran la creativitat, l'originalitat, la composició, l'harmonia, els materials i l'exposició del propi producte. 

Els comerços interessats a inscriure's han de presentar la sol·licitud emplenada fins al dia 1 d'agost a la Casa de la Festa, carrer Major de la Vila 27, o a través del correu electrònic comunicacion@misteridelx.com.

Els aparadors hauran d'estar exposats, almenys, entre l'1 i el 15 d'agost. La fallada es farà pública el 8 d'agost en la web i en les xarxes socials del Misteri d’Elx. S'atorgaran tres premis a aquells aparadors que obtinguen millor puntuació, a més de tres entrades dobles per a l'assistència a la representació del Misteri d'Elx del dia 11 d'agost de 2019.

Des del Patronat del Misteri d’Elx s'anima als diferents comerços de barris i pedanies a participar en el certamen, per a contribuir a la difusió de la Festa.

Nova convocatòria del concurs d'aparadors sobre el Misteri d'Elx

  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors