Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

El Patronat presenta el documental Elx En Festa per a explicar l'essència del Misteri

11 jul 2019

El patronat del Misteri d’Elx ha informat hui que dijous que ve, 11 de juliol, es durà a terme la projecció del documental ‘Elx En Festa’, dirigit per Pablo Mas, en el qual s'explica l'essència del drama asuncionista a través dels testimoniatges de participants, experts i els propis veïns i veïnes del municipi.
El documental ha sigut hui presentat a la Casa de la Festa per part del president executiu del Patronat, Francisco Borja; la presidenta de la comissió de Comunicació, Esther Díez, i el propi director del documental, Pablo Mas, que és també director de la Càtedra del Misteri d’Elx en la Universitat Miguel Hernández.

L'encàrrec de l'elaboració del documental el va realitzar l'anterior Junta Rectora i és ara, finalitzat aquest treball, quan es durà a terme la seua difusió pública. De fet, l'objectiu de la peça és facilitar la comprensió del Misteri als visitants que el viuen per primera vegada i, al seu torn, recordar als il·licitans i il·licitanes que el Misteri és la festa del poble d'Elx i són les seues gents els qui l'han feta perdurar al llarg dels segles.

La projecció del documental tindrà lloc el dijous 11 de juliol a les 20.30 hores a la sala B dels Cinemes Odèon. L'entrada és lliure fins a completar aforament. Des del Patronat s'anima als veïns i veïnes del municipi a assistir a la presentació del documental.


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors