Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

El Misteri ja compta amb el nou disc per a garantir la preservació de la Festa en alta qualitat

23 jul 2019

El Misteri d’Elx ja té en circulació el nou disc ‘La Festa o Misteri d’Elx’ en el qual recull la música del drama assumpcionista per a garantir el registre en bona de qualitat de l'obra Patrimoni de la Humanitat. L'enregistrament s'ha dut a terme 26 anys després de l'últim àlbum editat. 

La presentació del disc va tindre lloc ahir en el Centre de Congressos, en un acte en el qual van assistir nombroses persones, i en el qual van participar l'alcalde d'Elx, Carlos González; el president executiu del Patronat, Francisco Borja; la vicepresidenta del Patronat, Mayte Botella, i el director del disc i anterior mestre de Capella, José Antonio Román. 

L'enregistrament, finançat per la Diputació d'Alacant, es va realitzar entre 2017 i 2018 i inclou per primera vegada en un disc l'enregistrament de la partitura del Consueta de 1709, la salve i els gojos.

L'àlbum pot ser adquirit ja en el Corte Inglés d'Elx. A més, estarà disponible en el conjunt de botigues de la cadena a partir de setembre. A partir del dilluns l'enregistrament també podrà ser adquirida per mitjà de les plataformes de descàrrega digital de música i plataformes de música en streaming.



  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors