Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

​El Patronat del Misteri d’Elx ha fet públic hui la resolució del concurs d'aparadors sobre la Festa, un premi que ha recaigut en l'Expenedoria número cinc, que ha rebut el primer guardó, seguida d'Alife Perruquers i Tereteje, en segona i tercera posició

8 ago 2019

El Patronat del Misteri d’Elx ha fet públic hui la resolució del concurs d'aparadors sobre la Festa, un premi que ha recaigut en l'Expenedoria número cinc, que ha rebut el primer guardó, seguida d'Alife Perruquers i Tereteje, en segona i tercera posició respectivament.

Es tracta de la quarta convocatòria d'aquest premi, que té com a objectiu fomentar el coneixement de la Festa i col·laborar en el foment de l'activitat comercial. Els aparadors estan conformats amb productes propis dels establiments. El jurat ha valorat la creativitat, modernitat, originalitat, composició, harmonia i exposició del producte.

Els tres guardonats han obtingut un obsequi, a més d'una entrada doble per a la representació del Misteri el pròxim 11 d'agost.

Des del Patronat s'ha volgut agrair la participació de tots els establiments que han participat de la convocatòria, a la qual se sumen també Stiletto, Dolça Bellas Artes, Ángel Castaño Art i Olivas Loli y Jose.


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors