Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

El Misteri d'Elx aconsegueix mantenir el seu tradicional concert de Nadal a través de les noves tecnologies

18 dic 2020

En aquest any 2020, i malgrat la pandèmia, l'Escolania, Cor Juvenil i Capella del Misteri d’Elx han realitzat tradicional concert de Nadal que, en aquesta ocasió, s'ofereix mitjançant un enregistrament professional que s'emetrà en les xarxes socials de l'entitat i les televisions locals.

El treball, dirigit per Pablo Más, serà públic el 24 de desembre a les 21.30 hores, amb l'objectiu que les veus de l'Escolania, Cor Juvenil i Capella acompanyen a les famílies en el seu sopar nadalenc. 

L'avançament del treball ha sigut presentat hui a la Casa de la Festa pel president executiu del Patronat, Francisco Borja; la vicepresidenta, María Teresa Botella; el mestre de Capella, Francisco Javier Gonzálvez, i el responsable de MasPelículas, Pablo Más.

La producció, que ha sigut gravada en la basílica de Santa María complint amb les mesures sanitàries, consta d'una duració aproximada de 40 minuts i engloba diferents peces de caràcter nadalenc, a més d'imatges d'altres elements representatius d'aquesta època, com el pesebre municipal.

Es tracta de la primera vegada que el concert de Nadal del Misteri d’Elx s'ofereix exclusivament per aquesta via. En aquest sentit, les noves tecnologies han permés que, malgrat les restriccions d'aforament que impedeixen que el recital puga celebrar-se de manera física, aquesta tradicional cita es mantinga amb el públic il·licità i amb tots els seguidors i seguidores del treball de l'Escolania, Cor Juvenil i Capella del Misteri d’Elx.

Des del Patronat del Misteri ja es va indicar des de l'inici de la pandèmia, que la situació sanitària no anava a impedir continuar amb la difusió de la Festa i, precisament en aquesta línia, s'emmarca l'enregistrament que hui s'ha presentat.

Francisco Borja ha volgut agrair el treball de totes les persones implicades en el projecte, gràcies a les quals comptem amb una peça audiovisual de gran qualitat que manté viu el Misteri d’Elx i permetrà que arribe a totes les cases. També ha convidat als il·licitans i il·licitanes a gaudir del concert en la vespra de Nadal.

Enlace: 

/edit



  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors