Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

El Patronat aprova que la Capella i Escolania interpreten peces del Misteri el 14 i 15 d’agost

13 jul 2021

La junta rectora del Misteri d’Elx, reunida hui de manera telemàtica, ha aprovat que durant el 14 i 15 d’agost, dies en què tradicionalment se celebren la Vespra i la Festa, diversos membres de la Capella i Escolania interpreten motets de la representació en la básílica de Santa Maria.

L’objectiu és commemorar l’assumpció de la Mare de Déu amb un acte compatible amb les restriccions sanitàries. Cal recordar que la junta decidí ajornar les representacions del Misteri ja que per a fer-les possible no es poden mantenir les distàncies de seguretat entre cantors i operaris ni es pot garantir l’ús de la mascareta. 

A diferència de la interpretació original de la Festa, aquest cants poden portar-se a terme d'acord amb les recomanacions sanitàries, sempre que l'evolució de la pandèmia ho permeta. 

En aquest sentit, els cants que s’interpretaran el 14 i 15 d’agost tindran lloc després de les vespres que se celebraran en la basílica de Santa Maria ambdós dies a les 18 hores. En les pròximes setmanes, el Patronat detallarà les peces que vagen a cantar-se i la resta d’accions associades. 

Des del Patronat es vol agrair al poble d’Elx la seua contribució a seguir fent present el Misteri, tot i l’absència de representacions.


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors