Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

La Capella i Escolania interpretaran motets de la Festa el 14 i 15 d'agost

11 ago 2021

La Capella i Escolania cantaran motets del Misterid’Elx els pròxims 14 i 15 d'agost, després de les vespres de l'Assumpció de Maria, que tindran lloc tots dos dies a les 17.30 hores en la basílica de Santa María. 

El dia 14 els cantors interpretaran peces corresponents a la Vespra i el dia 15 seran els propis de la Festa. D'aquesta manera, tot i que en aquest agost de 2021 no se celebren les representacions amb motiu de la pandèmia, la música del Misteri serà present en la basílica els dies grans del drama assumpcionista. 

Per aquest motiu, en el presbiteri s'ha col·locat el conegut com ‘cadafalet’ amb la imatge de la Verge de l'Asunción. Els cantors es distribuiran voltant i guardaran les oportunes mesures de seguretat. 

Des del Patronat es recorda que l'aforament de la basílica està limitat a les restriccions sanitàries i, en aquest sentit, animen als il·licitans i il·licitanes a seguir la interpretació dels motets a través de les televisions locals i de les xarxes socials del Misterid’Elx. 

Un any més el Patronat agraeix la comprensió als veïns i veïnes d'Elx i als visitants que cada any segueixen La Festa des de la basílica de Santa María, així com la seua contribució a l'hora de mantenir el Misteri present, fins i tot en aquest context sanitari. 


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors