Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

La venda d'entrades per a les representacions del Misteri s'inicia demà per als protectors de la Festa

23 sep 2021

Els protectors del Misteri d’Elx podran accedir a la venda anticipada d'entrades per als assajos generals del 29, 30 i 31 d'octubre. La venda per als protectors s'obri demà, 24 de setembre a les 00 hores, i es prolongarà fins al 30 de setembre a les 23.59 hores.

El públic general podrà adquirir les entrades als assajos generals a partir de l'1 d'octubre a les 00 hores.

En tots dos casos la venda es realitzarà de manera en línia a través de la web www.instanticket.es. De manera presencial poden adquirir-se a la Casa de la Festa, carrer Major de la Vila 27, de dilluns a divendres en horari de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores.

Per a aquestes representacions extraordinàries d'octubre els preus de les entrades són els següents:

NAU: 59 euros

BALCÓ (entrada dempeus): 29 euros

CORREDOR BALCÓ (entrada dempeus): 19 euros

CREUER: 25 euros

COR: 9 euros

A més, hi ha entrades disponibles per a persones amb mobilitat reduïda per a cadascuna de les representacions.

Quant als horaris dels assajos generals, les representacions tindran lloc a les 22 hores el 29 i 30 d'octubre i el dia 31 a les 18 hores.

Cal recordar que la figura de protector del Misteri és una iniciativa posada en marxa l'any 2020 per la junta rectora del Patronat amb l'objectiu de sumar aportacions de la ciutadania per a la formació, difusió i conservació d'aquest bé Patrimoni de la Humanitat. Les persones interessades a ser protectores de la Festa poden donar-se d'alta en el següent enllaç: https://www.misteridelx.com/pr...

Invitacions 1 de novembre

Les representacions de la Festa i La Vespra l'1 de novembre tindran accés mitjançant invitació gratuïta, donades les limitacions d'aforament originades per la pandèmia. Per això, s'habilitarà un sorteig en el qual les persones interessades poden inscriure's entre el 4 i el 17 d'octubre a través de la web: https://misteridelx.com/sorteo-entradas. El sorteig se celebrarà per procediment informàtic davant notari el dia 18 d'octubre.

El dia 1 de novembre La Vespra es representarà a les 10 hores i La Festa a les 17 hores.


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors