Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

El dia 1 arranca la venda d'entrades per a les representacions del Misteri d'Elx

30 sep 2021

Demà, 1 d'octubre, s'inicia la venda d'entrades per als assajos generals del Misteri d’Elx del 29, 30 i 31 d'octubre en la basílica de Santa María.

La venda d'entrades per als assajos generals estarà habilitada des de les 00 hores d'aquest 1 d'octubre a través de la web www.instanticket.es. De manera presencial poden adquirir-se a la Casa de la Festa, carrer Major de la Vila 27, de dilluns a divendres en horari de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores.

Per a aquestes representacions extraordinàries d'octubre els preus de les entrades són els següents: 

NAU: 59 euros 

BALCÓ (entrada dempeus): 29 euros 

CORREDOR BALCÓ (entrada dempeus): 19 euros 

CREUER: 25 euros 

COR: 9 euros

A més, hi ha entrades disponibles per a persones amb mobilitat reduïda per a cadascuna de les representacions. Quant als horaris dels assajos generals, les representacions tindran lloc a les 22 hores el 29 i 30 d'octubre i el dia 31 a les 18 hores. Aquesta venda d'entrades s'inicia una vegada s'ha tancat el període de la compra anticipada per als protectors del Misteri d’Elx, figura de salvaguarda de la Festa a la qual qualsevol persona pot sumar-se a través del següent enllaç: https://www.misteridelx.com/pr...

Invitacions 1 de novembre 

Les representacions de la Festa i La Vespra l'1 de novembre tindran accés mitjançant invitació gratuïta, donades les limitacions d'aforament originades per la pandèmia. Per això, s'habilitarà un sorteig en el qual les persones interessades poden inscriure's entre el 4 i el 17 d'octubre a través de la web: https://misteridelx.com/sorteo-entradas. El sorteig se celebrarà per procediment informàtic davant notari el dia 18 d'octubre. El dia 1 de novembre La Vespra es representarà a les 10 hores i La Festa a les 17 hores.


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors