Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

El 4 d'octubre s'obre el termini per a registrar-se en el sorteig d'invitacions del Misteri

3 oct 2021

Les persones interessades a participar en el sorteig d'invitacions per a les representacions de la Vespra i La Festa de l'1 de novembre poden registrar-se en la web del Misteri d’Elx a partir del 4 d'octubre a les 00 hores. 

La inscripció estarà oberta en l'enllaç https://misteridelx.com/sorteo... fins al 17 d'octubre. El dia 18 se celebrarà un sorteig de les invitacions mitjançant notari a través d'un procediment informàtic. 

El dia 1 de novembre La Vespra es representarà a les 10 hores en la basílica de Santa María i La Festa a les 17 hores.

Tradicionalment les representacions de la Festa de l'1 de novembre s'han realitzat a porta oberta, però les restriccions d'aforament derivades de la pandèmia han portat al Patronat del Misteri d’Elx a posar en marxa la fórmula del sorteig com a mètode més obert i transparent per a l'accés al temple.

Venda d'entrades per als assajos generals

Per part seua, les entrades per als assajos generals del Misteri d’Elx del 29, 30 i 31 d'octubre segueixen a la venda a través de www.instanticket.es i de manera física a la Casa de la Festa, carrer Major de la Vila 27, de dilluns a divendres en horari de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores.


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors