Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

El Misteri d'Elx lamenta la mort de Santiago Ule, vicepresident del Patronato entre 2007 i 2014

25 ago 2021

El president executiu del Patronat del Misterid’Elx, Francisco Borja, ha assegurat hui que “tota la família de la Festa lamentem profundament la defunció de Santiago Ule, que es va entregar a la conservació de la nostra obra i va contribuir de manera decisiva a la seua salvaguarda”. 

Ule va ser triat membre del Patronat en 2006 i va exercir el càrrec de vicepresident entre 2007 i 2014. Va exercir com a president interí entre febrer i març de 2012. A més, va ser triat portaestendard de la tripleta l'any 2015. 

Borja ha indicat que “volem mostrar el nostre absolut agraïment al treball encomiable que Santiago Ule va desenvolupar en la seua etapa com a membre del Patronat, al seu lliurament i a la passió amb què va treballar pel Misteri d’Elx”.

El president ha recordat la seua obstinació en aspectes com potenciar la qualitat dels cartells anunciadors de la representació i la seua entrega a l'Escolania. 

“En el pla personal, volem agrair-li la seua immensa bondat i l'afecte que va demostrar sempre a tots els seus companys i companyes”, ha destacat Francisco Borja, que ha afegit que “des de nostra més absoluta tristesa, traslladem el nostre condol a la família de Santiago Ule”.


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors