Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

​L'hospital IMED col·labora amb el Misteri amb la realització de les proves de COVID als participants de la representació

21 oct 2021

L'hospital IMED d'Elx realitzarà les proves de detecció de SARS-CoV2 als participants del Misteri d’Elx per a garantir que la representació es desenvolupa amb el mínim risc de contagi. 

L'acord de col·laboració va ser signat ahir pel president executiu del Misteri d’Elx, Francisco Borja, i el director gerent de l'hospital IMED, Enrique Ibáñez, a la Casa de la Festa. 

L'acord permetrà que el centre hospitalari realitze els test als cantors i tramoistes, que sumen prop de 300 persones, perquè aquests puguen participar en l'obra sense necessitat de màscara i, al mateix temps, s'eviten possibles contagis. 

D'aquesta manera, IMED Elx desplaçarà a la Casa de la Festa el personal sanitari necessari per a realitzar les proves Covid als cantors i tramoistes abans de cadascuna de les representacions, que tindran lloc el 29, 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre. 

Des del Patronat del Misteri d’Elx traslladen el seu més sincer agraïment a IMED Elx per la seua col·laboració amb La Festa en aquest context de pandèmia i també pel treball dels seus professionals en la seua atenció al conjunt de la ciutadania il·licitana en aquests difícils mesos.


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors