Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

​El Concert de Nadal del Misteri se celebra el 19 de desembre amb nadales tradicionals

14 dic 2021

La Capella, Escolania i Cor Juvenil del Misteri d’Elx ofereixen aquest diumenge 19 de desembre el concert de Nadal, que en aquesta ocasió farà un repàs per les nadales tradicionals i populars. 

El recital ha sigut presentat hui en roda de premsa per la vicepresidenta del Patronat, María Teresa Botella; el mestre de Capella, Francisco Javier Gonzálvez, i el rector de Santa María, Ángel Bonavía. 

A més, com en ocasions anteriors, participaran músics convidats. Clara Ramos i Darío Montero en el violí, Àgata García en la viola, Tara García en el violoncello, Llibert López en el contrabaix, Juan José Hernández en la guitarra, Juan Manuel Martínez en la percussió, Alicia Galiana i José Galiana en el piano i Ramón Cano en l'òrgan. 

L'actuació tindrà lloc a les 17.30 hores en la basílica de Santa María. L'entrada és lliure, fins a completar aforament. L'accés es durà a terme per la porta de Sant Joan, enfront del Col·legi d'Advocats, i la seua obertura es realitzarà a les 16.45 hores. L'ús de la màscara serà obligatori, així com la presentació del certificat de vacunació. 

A més, el concert serà retransmés per les xarxes socials del Misteri d’Elx i de la basílica de Santa María, a més de les televisions locals.


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors