Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

El concert de Setmana Santa del Misteri inclou el Cant de la Passió d'Oriola, obres de Schubert, Arcadelt i Frank i peces contemporànies

2 abr 2022

La Capella, Cor Juvenil i Escolania del Misteri d’Elx ofereixen el seu tradicional concert de Setmana Santa que obrirà amb el Cant de la Passió d'Oriola, obra anònima del segle XVII, declarada Bé d'Interès Cultural en 2019. 

El recital, que s'oferirà en la basílica de Santa María, tindrà lloc, com ja és habitual, el Divendres de Dolores, que enguany se celebra el 8 d'abril. L'inici està previst a les 21.15 hores i l'entrada és lliure fins a completar aforament. Avui ha estat presentat a la Casa de la Festa pel president del Patronat, Francisco Borja; la vicepresidenta, María Teresa Botella, i el mestre de Capella, Francisco Javier Gonzálvez. 

Durant el concert s'interpretarà també ‘Les sis antífones per al Diumenge de Rams’, de Franz Schubert; l'Ocell María de JacobArcadelt; així com dues peces de Cessar Franck, del qual se celebra aquest 2022 el bicentenari del seu naixement. 

Així mateix, la Capella, Cor Juvenil i Escolania interpretaran l'himne ‘Ubi Caritas’ d'Ona Gjeilo; el cant ‘Més a prop, oh Déu, de tu’ escrit per Sarah Flower Adams i ‘Pacem in terris’, obra composta per Marco Frisina, actual mestre de Capella de la catedral de Roma, i que forma part de la banda sonora del biopic ‘El Papa de la pau’.

El concert serà retransmès per les televisions locals i pels canals de Youtube del Misteri d’Elx i de la basílica de Santa María.


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors