Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

La venda d'entrades del Misteri s'inicia demà per a protectors i el 27 per al públic general

16 jun 2022

El Patronat del Misteri d’Elx inicia ja el període de venda d'entrades per a les representacions d'agost. Demà, 17 de juny, dona principi la venda d'entrades per als protectors de la Festa. El dia 27 de juny a les 8.00 hores estarà disponible per al públic en general.

Així ho han presentat hui en una roda de premsa a la Casa de la Festa el president executiu, Francisco Borja; el rector de la basílica de Santa María, Ángel Bonavía; el president de la comissió de representacions, Hèctor Càmara, i Cristian Cutillas, responsable de l'Àmbit Cultural del Corte Inglés.
Els protectors i protectores del Misteri podran adquirir fins a quatre entrades per representació amb un deu per cent de descompte en la compra.
Cal recordar que la venda es realitza per a les representacions extraordinàries dels dies 11,12 i 13 d'agost. Mentre que els dies 14 i 15 es realitzen a porta oberta. Els preus són els següents:

Sector

11 i 12

agost

13

agost

Nau

45 €

60 €

Balcó

25 €

35 €

Corredor- balcó

15 €

25 €

Creuer

15 €

30 €

Cor

7 €

10 €



La compra d'entrades pot fer-se per diferents vies. De manera presencial en els més de 430 punts de venda en la xarxa de centres comercials d'El Corte Inglés i a la Casa de la Festa. Per internet a través de la web elcorteingles.es i en les agències de Viatges El Corte Inglés. També poden adquirir-se per via telefònica personalitzada en El Corte Inglés: 902 400 222.

https://www.elcorteingles.es/e...


Per al procés de compra es disposa d'un nou pla distribució per a facilitar la compra que ha sigut elaborat per l'arquitecta Yolanda Spairani.


Quant als mitjans de pagament, es pot efectuar mitjançant efectiu, targeta de compra d'El Corte Inglés, targetes bancàries Visa, Mastercard, 4B, Targeta 6000, American Express, Dinners Club, targeta regale i targeta abone El Corte Inglés, Paypal o Bizum.


La recollida de les entrades pot realitzar-se mitjançant Print@home (te la imprimeixes a casa), en centres comercials El Corte Inglés o descàrrega del bitllet en el mòbil. El control d'assistència serà escanejat per codis QR.


Des del Patronat s'ha destacat el fet que el sistema de compra siga ara més senzill per a afavorir la venda a les persones que vulguen viure les representacions de l'obra Patrimoni de la Humanitat i que torna a representar-se el mes d'agost, després de dos anys sense fer-ho a conseqüència de la pandèmia.


Avantatges de ser protector
A més de la prevenda d'entrades i el descompte en la compra, els protectors del Misteri compten amb un deu per cent de descompte en marxandatge i publicacions, compten amb una insígnia, un clauer exclusiu i el ventall que s'edita per a les representacions d'agost. A més, reben el cartell anunciador en grandària de col·leccionista, el facsímil de la Festa, la felicitació nadalenca, informació dels actes promoguts pel Patronat del Misteri d’Elx i visites guiades a la Casa de la Festa, Museu de la Festa i Museu de la Verge, prèvia reserva.


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors