Patronat del Misteri d'Elx

Sala de premsa

El Misteri inicia la venda d'entrades per a les representacions de la tardor

13 sep 2022

El Patronat del Misteri d’Elx ha començat ja el procés de venda de localitats per a les representacions extraordinàries que tindran lloc el mes d'octubre i novembre. Les persones protectores de la Festa poden realitzar aquesta compra des de hui, 13 de setembre, mentre que el públic general podrà fer-lo a partir del dia 16 d'aquest mes.



Les representacions completes, per a les quals és necessari tíquet, tindran lloc el 28 i 29 d'octubre a les 22 hores. Mentre que el dia 1 de novembre, amb accés lliure, es duu a terme la Vespra a les 10 hores i la Festa a les 17 hores.


SECTOR

28 OCTUBRE

29 OCTUBRE

NAU

60 €

60 €

BALCÓ (DEMPEUS)

35 €

35 €

CORREDOR- BALCÓ (DEMPEUS)

25 €

25 €

CRUCERO

30 €

30 €

CORO

10 €

10 €

 

La compra d'entrades pot fer-se per diferents vies. De manera presencial en els més de 430 punts de venda en la xarxa de centres comercials d'El Corte Inglés i a la Casa de la Festa. Per internet a través de la web elcorteingles.es i en les agències de Viatges El Corte Inglés. També poden adquirir-se per via telefònica personalitzada en El Corte Inglés: 902 400 222.

https://www.elcorteingles.es/e...

Quant als mitjans de pagament, es pot efectuar mitjançant efectiu, targeta de compra d'El Corte Inglés, targetes bancàries Visa, Mastercard, 4B, Targeta 6000, American Express, Dinners Club, targeta regale i targeta abone El Corte Inglés, Paypal o Bizum.

La recollida de les entrades pot realitzar-se mitjançant Print@home (la impressió es realitza a casa), en centres comercials El Corte Inglés o descàrrega del bitllet en el mòbil. El control d'assistència serà escanejat per codis QR.

Avantatges de ser protector

A més de la prevenda d'entrades i el descompte en la compra, els protectors del Misteri compten amb un deu per cent de descompte en marxandatge i publicacions, compten amb una insígnia, un clauer exclusiu i el ventall que s'edita per a les representacions d'agost. A més, reben el cartell anunciador en grandària de col·leccionista, el facsímil de la Festa, la felicitació nadalenca, informació dels actes promoguts pel Patronat del Misteri d’Elx i visites guiades a la Casa de la Festa, Museu de la Festa i Museu de la Verge, prèvia reserva.


  • Ayuntamiento d'Elche
  • Generalitat Valenciana
  • Diocesis D'Orihuela-Alicante

Empreses i organismes col·laboradors